VLEESMIX O.P. 5 KG

€ 133,28 per 5 kg

83 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Maak in een handomdraai de heerlijkste (braad)worsten met deze topkwaliteit Vleesmix van Epos waaraan echt álles klopt.

Vleesmix van Epos

Epos Vleesmix is een uitgekiende mix van smaakvolle vleeskruiden waarmee je in no-time heerlijke (braad)worsten en vlugklaarproducten maakt. De kruidenmelange zit boordevol kruiden en specerijen zoals witte peper, gemberpoeder, koriander, foelie, nootmuskaat, paprikapoeder. Samen zorgen ze voor een volle, hartige kruidensmaak- en geur. Een echte topper onder de kruidenmixen waarvan de samenstelling, prijs, kwaliteit, geur en smaak helemaal kloppen.

Voor worsten en VEKA-deeg

Deze ultieme vleeskruidenmix is ideaal voor het kruiden van braadworsten, barbecueworsten en grillworsten, maar ook voor het op smaak brengen van worstenbroodjesdeeg en VEKA-deeg (voor vlugklaarproducten, zoals vinken). Strooi de lichtbruine Vleesmix voor het bakken of grillen over of door het vlees. De adviesdosering is 21 gram per kilo product. Voeg voor lekker mals en sappig vlees altijd wat zout toe.

In gekleurde zak

Vleesmix van Epos wordt als poeder geleverd in een gekleurde zak. Zo valt eventueel vrijkomend plastic direct op door de opvallende kleur. In gesloten verpakking is de braad-/barbecue-/grillworstmix 24 maanden houdbaar (zie THT-datum). Bewaar de vleesmix altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken kruidenmixen van Epos.

Smaakvolle kruidenmixen van Epos

De kruidenmixen van Epos zijn echte smaakmakers voor specialisten in vers. Zelf je kruiden mixen is niet nodig: in ons enorme assortiment vind je de allerbeste kruidenmixen om je huisgemaakte vleesspecialiteiten, kipproducten, viscreaties, wilddelicatessen, pastagerechten en kant-en-klaarmaaltijden nog meer smaak, kleur en geur te geven. Van onmisbare basiskruiden tot complete, uitgekiende melanges en van oer-Hollandse smaaksensaties tot exotische kruiden en specerijen; dankzij het grote aanbod aan smaken is er altijd een geschikte Epos-kruidenmix om jouw vlees, vis of gevogelte heerlijk te kruiden.

Gevarieerd kwaliteitsaanbod

In ons assortiment Epos-kruidenmixen combineren we de lekkerste smaken en de beste kwaliteit met een eerlijke prijs. Enkele kruidenmixen bevatten geen zout. Vraag je rayonmanager gerust advies over smaken, doseringen en recepten. Hij of zij deelt graag zijn kennis over de Epos-kruidenmixen en kan je alles vertellen over de veelzijdige mogelijkheden en toepassingen. Zo haal jij het beste uit onze kruidenmixen en kun je je klanten blijven verrassen met een gevarieerd productaanbod vol smaak en sublieme kwaliteit.

Product information

GTIN code: 8711648041363
Brand: Epos
Product code: 1001835
Country of origin Nederland

Ingredients

27.6% herbs and spices (white pepper, ginger powder, coriander, mace, nutmeg, paprika powder), dried glucose syrup, dextrose, salt, flour (WHEAT, contains GLUTEN), LACTOSE, antioxidant (E300), sugar, vegetable oil (sunflower), yeast, BARLEYMALT extract (contains GLUTEN), emulsifier (E472e)

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Minimum storage temperature 2 ˚C
Maximum storage temperature 7 ˚C

Sensory features

Colour licht bruin
Fragrance producttypisch
Taste producttypisch

Sizes and weights

Net weight (g) 5000
Gross weight (g) 5000
Depth (mm) 400
Width (mm) 330
Height (mm) 40

Nutritional values

Energy 1340.409 kJ (317.23 kcal)
Fat 3.6 g
Saturates 1.2 g
Mono-unsaturates 1.3 g
Polyunsaturates 0.6 g
Carbohydrate 64 g
Sugars 27 g
Fibre 7.4 g
Protein 3.6 g
Salt 11 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 0.03 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Selderij
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Soja
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenbevattend Melk
Allergeenbevattend Gluten
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenvrij op basis van recept Mosterd