BOURGONDISCHE BARBEQUEMIX 5 KG ***

€ 46,40 per 5 kg

100 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Maak van je barbecueworstjes in een handomdraai prachtige échte Duitse braadworsten met de heerlijk kruidige Worstmix Barbecue Bourgondisch van Epos.

Worstmix Barbecue Bourgondisch van Epos

Epos Worstmix Barbecue Bourgondisch bevat alles om de heerlijkste bourgondische barbecueworsten te maken. Door de mooie tekening van tuinkruiden zijn je braadworsten een lust voor het oog. De unieke samenstelling van kruiden en specerijen, waaronder witte peper, nootmuskaat, foelie, cayennepeper, koriander, peterselie, kurkuma, gemberpoeder, komijn en dille, geeft je worsten een hartig-warme, fijngekruide smaak, en een verleidelijke geur van specerijen. De kruidenmix is een echte topper onder de barbecueworstmixen waarvan de samenstelling, prijs, kwaliteit, geur en smaak helemaal kloppen.

Voor bourgondische barbecueworstjes en meer

Deze complete kruidenmelange van topkwaliteit is geschikt voor het maken van de heerlijkste bourgondische barbecueworstjes, Duitse braadworsten en chipolataworstjes. Meng voor de perfecte bourgondische barbecueworst deze geelwitte Worstmix Barbecue Bourgondisch met een cutter of menger door je vleessamenstelling. De adviesdosering is 66 gram per kilo worstdeeg; verder wat vocht toevoegen en (colorozo)zout naar smaak. Laat de worsten 40 tot 50 minuten garen/wellen in heet water of bouillon (80°C).

In kunststof emmer

Worstmix Barbecue Bourgondisch van Epos wordt als poeder met tuinkruiden geleverd in een kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking is dit product 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar de kruidenmix voor bourgondische barbecueworst altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de vele andere heerlijke barbecue- en braadworstmixen van Epos.

Worstmixen van Epos voor ambachtelijke worsten

De worstmixen van Epos zijn ideaal om zelf ambachtelijke worsten te maken van vlees en gevogelte. Ga je voor kookworst, grillworst, rookworst of droge worst? Epos heeft voor elk type worst de ideale worstmix. Kies gerust ook eens voor variatie. Bij Epos vind je diverse recepten voor kookworsten, grillworsten, ossenworsten en rookworsten.

Worst maken: een vak apart

Zelf worst maken is een vak apart. Het recept luistert nauw. Wijk je ervan af, dan kan er vetafzetting of een zure smaak ontstaan, of gaart, bindt of kleurt de worst niet goed. Diverse worstmixen van Epos zijn daarom kant-en-klaar: compleet met specerijen en kruiden, meel voor de binding en hulpstoffen voor een versnelde rijping en ideale zuurtegraad. Zo maak je in een handomdraai verrukkelijke worsten met een verse en frisse uitstraling.

Bewezen smaak

De worstmixen van Epos hebben een bewezen smaak en fijne receptuur. Al veel slagers hebben er prijswinnende worsten mee gemaakt. Niet voor niets vinden veel klanten de Epos-gekruide worsten verslavend lekker!

Product information

GTIN code: 8711648032774
Brand: Epos
Product code: 1000407
Country of origin Nederland

Ingredients

starch (WHEAT, contains GLUTEN, potato), salt, 8.8% herbs and spices (white pepper, nutmeg, mace, cayenne pepper, coriander, parsley, turmeric, ginger powder, cumin, dill, CELERY, fennel seed, bay leaves, tarragon, cloves), flour (MUSTARD), emulsifier (E450.0 E452), hydrolyzed protein (rapeseed), maltodextrin, yeast extract, sugar, flavouring, vegetable oil (sunflower), onion powder, burnt sugar, natural onion flavor

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C
Minimum storage temperature 2 ˚C

Sensory features

Colour geel
Fragrance producttypisch
Taste producttypisch

Sizes and weights

Net weight (g) 5000
Gross weight (g) 5000
Diameter (mm) 241
Height (mm) 175

Nutritional values

Energy 1340.316 kJ (317.239 kcal)
Fat 5.1 g
Saturates 0.8 g
Mono-unsaturates 2.7 g
Polyunsaturates 1 g
Carbohydrate 61 g
Sugars 1.8 g
Fibre 3.1 g
Protein 5.6 g
Salt 14.2 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 5.8 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Soja
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenbevattend Gluten
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenbevattend Mosterd
Allergeenbevattend Selderij
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren