KIP-KALKOENMOZAIEK 3 KG

€ 32,15 per 3 kg

37 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Geef je kipworsten en gebraden kipgehakt een kruidige smaak en een mooie tekening met deze Worstmix Kip-kalkoenmozaïek van Epos.

Worstmix Kip-kalkoenmozaïek van Epos

Epos Worstmix Kip-kalkoenmozaïek is een complete mix voor nog te garen worst- en gehaktproducten van kip en kalkoen. De poedermix bevat meel, stukjes paprika, zoethoutwortelpoeder en diverse gedroogde tuinkruiden en specerijen, zoals witte peper, peterselie, koriander, gemberpoeder, foelie, kurkuma, komijn, venkelzaad, nootmuskaat, mosterdzaad, cayennepeper, kruidnagel, paprikapoeder, knoflookpoeder en tijm. Ze laten de kip-kalkoenworstmix heerlijk smaken en geuren naar kerrie en tuinkruiden en geven bovendien een mooie mozaïekachtige tekening in het vlees.

Voor worst en gebraden gehakt van gevogelte

Deze gebruiksklare kip-kalkoenworstkruiden zijn uitsluitend geschikt voor kip en ander gevogelte. Gebruik de lichtgele kruidenmix bijvoorbeeld voor het maken van grillworsten en gebraden gehakt. Meng de droge Worstmix Kip-kalkoenmozaïek eenvoudig door het kip- of kalkoengehakt en maak er worsten, gebraden gehakt of andere kip/kalkoenproducten van. De adviesdosering is 60 gram worstmix per kilo product, aangevuld met 10 gram (colorozo)zout en iets vocht naar behoefte.

In kunststof emmer

Worstmix Kip-kalkoenmozaïek van Epos wordt als poeder met stukjes groenten geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking is de kruidenmix 12 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar de kruidenmixen altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken kruidenmixen van Epos.

Smaakvolle kruidenmixen van Epos

De kruidenmixen van Epos zijn echte smaakmakers voor specialisten in vers. Zelf je kruiden mixen is niet nodig: in ons enorme assortiment vind je de allerbeste kruidenmixen om je huisgemaakte vleesspecialiteiten, kipproducten, viscreaties, wilddelicatessen, pastagerechten en kant-en-klaarmaaltijden nog meer smaak, kleur en geur te geven. Van onmisbare basiskruiden tot complete, uitgekiende melanges en van oer-Hollandse smaaksensaties tot exotische kruiden en specerijen; dankzij het grote aanbod aan smaken is er altijd een geschikte Epos-kruidenmix om jouw vlees, vis of gevogelte heerlijk te kruiden.

Gevarieerd kwaliteitsaanbod

In ons assortiment Epos-kruidenmixen combineren we de lekkerste smaken en de beste kwaliteit met een eerlijke prijs. Enkele kruidenmixen bevatten geen zout. Vraag je rayonmanager gerust advies over smaken, doseringen en recepten. Hij of zij deelt graag zijn kennis over de Epos-kruidenmixen en kan je alles vertellen over de veelzijdige mogelijkheden en toepassingen. Zo haal jij het beste uit onze kruidenmixen en kun je je klanten blijven verrassen met een gevarieerd productaanbod vol smaak en sublieme kwaliteit.

Product information

GTIN code: 8711348001834
Brand: Epos
Product code: 1000554
Country of origin Nederland

Ingredients

starch (WHEAT, contains GLUTEN), flavouring (contains SOY, contains chicken, contains maize), herbs and spices, flavour enhancer (E621 (glutamaat)), CHICKEN EGG PROTEIN FREE RANGE, emulsifier (E450, E452), salt, bell pepper granulate, maltodextrin, dextrose, flour (rice), yeast extract, onion powder, vegetable oil (sunflower), natural onion flavor, licoriceroot powder, kruidenolie (koriander)

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C
Minimum storage temperature 2 ˚C
Storage instructions 12 maanden houdbaar in gesloten verpakking. koel en droog bewaren

Sensory features

Colour grijs
Fragrance producttypisch
Taste producttypisch

Sizes and weights

Diameter (mm) 241
Gross weight (g) 3000
Net weight (g) 3000
Height (mm) 175

Nutritional values

Energy 1324.786 kJ (312.993 kcal)
Fat 2.8 g
Saturates 0.7 g
Mono-unsaturates 1.2 g
Polyunsaturates 0.6 g
Carbohydrate 57 g
Sugars 3.2 g
Fibre 3.9 g
Protein 13 g
Salt 12.9 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 2.8 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Selderij
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenbevattend Eieren
Allergeenbevattend Gluten
Allergeenbevattend Sojabonen
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenbevattend Mosterd