Nieuws
Epos is volop actief in de wereld van kruiden en specerijen. We presenteren innovatieve concepten, werken samen met interessante klanten, staan op grote beurzen en nemen deel aan evenementen. Op onze nieuwspagina’s praten we je bij. Volg ons en blijf op de hoogte van al onze activiteiten.
Een zinderende zomer met Epos
Yes, het zomerseizoen staat voor de deur! De barbecue gaat weer aan, er wordt weer gezellig geborreld en iedereen heeft weer zin om samen te genieten van lekker eten.
Maak kennis met onze nieuwe rayonmanager Geert van Mil
Graag stelen wij onze nieuwe rayonmanager aan jullie voor! Sinds 1 april 2024 is Geert van Mil werkzaam als rayonmanager Zuid Nederland en graag stelt hij zich aan jullie voor.
Trends in broodconcepten en smaken
Er wordt veel geschreven over ontwikkelingen in bakkerijproducten. We behandelen de 8 niet te missen ontwikkelingen. De consument wil gezonde en smaakvolle broodconcepten met een verhaal.
Epos rond de onaangekondigde BRCGS-audit met succes af
Epos B.V. kiest bewust voor een jaarlijkse onaangekondigde audit. Hiermee laat Epos zien op elk moment voorbereid te zijn op een audit.
Allergeneninformatie verstrekken blijkt problematisch
Uit de controles van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) blijkt dat ondernemers die niet-voorverpakte levensmiddelen verkopen, nog te vaak onvoldoende informatie over allergenen geven.
Epos zet de wereld van marinades op zijn kop
Epos zet de wereld van smaakmakers dit jaar op zijn kop! Te beginnen met de marinades. Laat je inspireren door onze recepten en onze tijdelijke actie 4+1 gratis!
Pasen bij Epos
De paasdagen zijn weer in aantocht. En bij Pasen denken we natuurlijk aan een vrolijk gedekte tafel vol lekker eten. Gelukkig heeft Epos een compleet assortiment perfecte paaslekkernijen!
Epos helpt visspecialisten om ook kok te zijn
Onlangs ging rayonmanager Pascalle langs bij Ru-Vis in Leusden! Samen hadden ze het over de samenwerking met Epos en het succes van een goede social media strategie.
Succesvolle slagerij Edward Wageveld is blij met inspiratie van Epos
Rayonmanager Martin ging op bezoek bij Slagerij Edward Wageveld om daar samen 2 heerlijke recepten van Epos te maken. Ook bespraken ze het succes van ene goede samenwerking!
Smaakmakers onder de loep
Welke smaken moeten we voor komend zomerseizoen in de gaten houden? Welke trends liggen daaraan ten grondslag? En hoe worden smaakmakers eigenlijk ontwikkeld? Waar kunnen die vragen beter beantwoord worden dan bij Epos.
Inspiratie voor het najaars- en feestdagenseizoen van 2024
Welke smaken moeten we komend najaar in de gaten houden en van welke producten gaan we tijdens de feestdagen genieten?
De marinadefavorieten van onze rayonmanager Desley
Dit keer is de beurt aan onze rayonmanager Desley. In januari van dit jaar begon hij bij Epos als rayonmanager Midden-Nederland. Desley is dus nog relatief nieuw in ons team. Toch heeft hij dankzij zijn ervaring in de slagerij waar hij voorheen werkte, wel degelijk een aantal favoriete Epos-marinades.