Geef je basis-gehaktproducten eenvoudig een extra rode kleur en smaak met de Braadworstmix Uniek van Epos.
Braadworstmix Uniek van Epos
Epos Braadworstmix Uniek is een kant-en-klare basisgehaktmix met extra kruiden en specerijen, waarmee je verse worst, braadworst en gekruid gehakt eenvoudig een prachtige, extra rode kleur geeft. De unieke samenstelling met onder meer paprikapoeder, koriander, witte peper, foelie, gemberpoeder, nootmuskaat, kruidnagel, kurkuma, tijm, dille, lavas, komijn, karwijzaad en cayennepeper geeft je huisgemaakte gehakt, braadworsten en verse worsten ook een ouderwets lekkere smaak: hartig, warm en met de verleidelijke geur van foelie en nootmuskaat.
Voor gehakt en (braad)worsten
De complete kruidenmelange maakt je gehaktproducten visueel aantrekkelijk en bijzonder smakelijk. Verdeel voor het beste resultaat de koperoranje Braadworstmix Uniek over je gehakt en meng dit goed. De adviesdosering is 25 gram per kilo product. Gebruik de basismix ook om braadworsten, verse worsten en hamburgers te kleuren en goed op smaak te brengen. De kruidenmix, ook bekend als verseworstmix met extra rode kleur, braadworstmix, hamburgermix of gekruidgehaktmix, is onmisbaar voor slagers, worstmakers en maaltijdbereiders.
In kunststof emmer
Braadworstmix Uniek van Epos wordt geleverd in een kunststof emmer met stevige deksel. De emmer is stapelbaar en gemakkelijk met een schrapkaartje leeg te maken. Ongeopend zijn de braadworstkruiden 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar de verseworstmix altijd koel en droog in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie
onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken (gekookte)worstmixen van Epos.
Worstmixen van Epos voor ambachtelijke worsten
De worstmixen van Epos zijn ideaal om zelf ambachtelijke worsten te maken van vlees en gevogelte. Ga je voor kookworst, grillworst, rookworst of droge worst? Epos heeft voor elk type worst de ideale worstmix. Kies gerust ook eens voor variatie. Bij Epos vind je diverse recepten voor kookworsten, grillworsten, ossenworsten en rookworsten.
Worst maken: een vak apart
Zelf worst maken is een vak apart. Het recept luistert nauw. Wijk je ervan af, dan kan er vetafzetting of een zure smaak ontstaan, of gaart, bindt of kleurt de worst niet goed. Diverse worstmixen van Epos zijn daarom kant-en-klaar: compleet met specerijen en kruiden, meel voor de binding en hulpstoffen voor een versnelde rijping en ideale zuurtegraad. Zo maak je in een handomdraai verrukkelijke worsten met een verse en frisse uitstraling.
Bewezen smaak
De worstmixen van Epos hebben een bewezen smaak en fijne receptuur. Al veel slagers hebben er prijswinnende worsten mee gemaakt. Niet voor niets vinden veel klanten de Epos-gekruide worsten verslavend lekker!