Geef je oosterse maaltijden en vleeswaren eenvoudig een milde chilipepersmaak met Sambal Badjak van Epos.
Sambal Badjak van Epos
Epos Sambal Badjak is een zeer milde sambal met gebakken uitjes, ook wel gebakken sambal genoemd. De donkerbruine saus op basis van plantaardige olie bevat een zorgvuldig geselecteerde mix van kruiden en specerijen, waaronder chilipeper en knoflookpoeder, verrijkt met stukjes ui. Door zijn milde, geroosterde chilipepersmaak hóórt deze sambal gewoon bij oosterse maaltijden en vleeswaren. Goed om te weten: Sambal Badjak is vrij van de 14 wettelijke allergenen, al kan er sprake zijn van kruisbesmetting. Onmisbaar voor elke maaltijdbereider, slager en barbecuespecialist.
Milde chilipepersmaak
De kruidige sambal badjak van Epos is een veelzijdige mildpittige toevoeging voor talloze oosterse gerechten. De gebakken sambal is ideaal voor het op smaak brengen van maaltijden zoals nasi, bami en ajam pedis, en diverse vleeswaren zoals sambalspek en pittige rollade in combinatie met onze Roaststeakkruiden Chinese Stijl. Voeg Sambal Badjak voor het beste resultaat altijd naar smaak toe en verwerk het koud.
In kunststof emmer
De vloeibare, lobbige Sambal Badjak wordt geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. De emmer is stapelbaar en gemakkelijk met een schrapkaartje leeg te maken. In gesloten verpakking is de sambal 12 maanden houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Bewaar dit product gekoeld en droog. Voor gebruik altijd even roeren. Meer inspiratie nodig? Bekijk
onze recepten en probeer ook de andere heerlijke Epos-producten.