Geef je hartige voedingsmiddelen een smaakboost met de smaakversterker Natriumglutamaat E621 van Epos.
Natriumglutamaat E621 van Epos
Epos Natriumglutamaat E621 is een smaakversterker waarmee je de smaak van je hartige producten optimaal versterkt. Deze smaakmaker in poedervorm is wit van kleur.
Voor salades, vleeswaren en gegaard vlees
Voeg voor een ultieme smaakbeleving Natriumglutamaat E621 toe aan je soepen, salades, maaltijden, vleeswaren, gegaarde vleesproducten en Aziatische gerechten. De adviesdosering is 1 tot 2 gram per kilo product.
In gekleurde zak
Natriumglutamaat E621 van Epos wordt in poedervorm geleverd in een gekleurde kunststof zak. Hiermee kun je het poeder gemakkelijk overdoen in een bak of schaal. Bovendien valt eventueel vrijkomend plastic door de opvallende kleur direct op. In gesloten verpakking is het middel 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de verpakking). Bewaar het product altijd droog. Bekijk voor meer inspiratie
onze recepten en probeer ook de andere handige hulpstoffen van Epos.
Technologische hulpstoffen van Epos
De technologische hulpstoffen van Epos zorgen dat je producten en gerechten langer houdbaar blijven, beter smaken of er aantrekkelijker uitzien. Met onze hulpstoffen geef je je culinaire creaties een betere binding, kleur, smaak, extra malsheid of meer volume. Dankzij het veelzijdige aanbod is er altijd wel een hulpstof die de kwaliteit van jouw worst- of vleesspecialiteit, kipgerecht, soep of saus de juiste kwaliteitsboost geeft.