Product Description
Geef je (Thaise) gerechten de perfecte pittige smaaktwist met deze Thai Red Curry Sauce van Dutch Spices.
Thai Red Curry Sauce van Dutch Spices
Dutch Spices Thai Red Curry Sauce is een roomachtige kokos-basiscurrysaus uit de Thaise keuken, met een garnituur van paprika en basilicum. De maaltijdsaus naar beproefde Dutch Spices-receptuur heeft een pittige smaak van cayennepeper en een frisfruitige ondertoon van sereh (citroengras) en laos. Liefhebbers van heet eten zijn dol op deze saus.
Voor vlees, vis, kip en groente
Met de kant-en-klare Dutch Spices-rodecurrysaus kun je volop variëren met vlees, vis, gevogelte en groente. De adviesdosering is 1.250 gram saus per kilo vlees/kip/vis en 750 gram groenten. Maak de heerlijkste Thaise en Indische culinaire creaties met kip, rundvlees, witvis, zeevruchten, aardappelen, sperziebonen, bamboescheuten, aubergines en rode paprika. Extra lekker in combinatie met gekookte of gebakken rijst.
In handige emmer
De stevige, vaste Thai Red Curry Sauce van Dutch Spices wordt geleverd in handige kunststof emmers met een stevige groene deksel. De emmer is stapelbaar en gemakkelijk met een schrapkaartje leeg te maken. Ongeopend is de currysaus 12 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar het product gekoeld en droog in gesloten verpakking. Schudden voor gebruik.