Epos aardappelzetmeel DE550 Prejel 200g 20 zak

€ 160,42 per 20 kg

600 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Geef je soepen en sauzen de perfecte binding met dit ideale Bindmiddel Perfecto van Epos.

Bindmiddel Perfecto van Epos

Epos Bindmiddel Perfecto is een hechtmiddel waarmee je producten dikker maakt. De naam verklapt het al: met dit bindmiddel heb je de perfecte binder in huis voor al je koude en warme vloeibare producten en gerechten, zoals sauzen en soepen. Het witte poeder lijkt een beetje op maizena en is geur- en smaakneutraal, waardoor je gerecht zijn originele smaak en geur behoudt. Bovendien is dit bindmiddel vrij van de 14 wettelijke allergenen (er kan sprake zijn van kruisbesmetting).

Voor soepen, sauzen, bouillon en jus

Met deze handige binder geef je je sauzen, soepen en maaltijden eenvoudig meer volume voor een perfect eindresultaat. Voeg het Bindmiddel Perfecto toe aan je soep, jus, sauzen en stoofschotels en roer het goed door. Wacht tot het middel werkt en je de gewenste dikte hebt bereikt. De adviesdosering is 20 tot 30 gram per kilo product en afhankelijk van de gewenste dikte. Bij sous-videkoken laat je het vlees eerst garen en strooi je het vlees daarna in met het bindmiddel.

In gekleurde zak

Bindmiddel Perfecto van Epos wordt in poedervorm geleverd in een gekleurde kunststof zak. Zo kun je het poeder gemakkelijk in een bak overgooien. Bovendien valt eventueel vrijkomend plastic door de opvallende kleur direct op. In gesloten verpakking is het bindmiddel 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de zak). Bewaar het bindmiddel altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere handige hulpstoffen van Epos.

Technologische hulpstoffen van Epos

De technologische hulpstoffen van Epos zorgen dat je producten en gerechten langer houdbaar blijven, beter smaken of er aantrekkelijker uitzien. Met onze hulpstoffen geef je je culinaire creaties een betere binding, kleur, smaak, extra malsheid of meer volume. Dankzij het veelzijdige aanbod is er altijd wel een hulpstof die de kwaliteit van jouw worst- of vleesspecialiteit, kipgerecht, soep of saus de juiste kwaliteitsboost geeft.

Product information

GTIN code: 8711648072077
Brand: Epos
Product code: 1000963
Country of origin Nederland
Datum eerste verzending 30-01-2024

Ingredients

gemodificeerd zetmeel (aardappel)

Shelf life

Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C
Minimum storage temperature 2 ˚C

Sensory features

Taste producttypisch
Colour wit
Fragrance producttypisch

Sizes and weights

Net weight (g) 20000
Gross weight (g) 20000

Nutritional values

Energy 1532.7 kJ (360.65 kcal)
Fat 0.1 g
Saturates 0 g
Mono-unsaturates 0 g
Polyunsaturates 0 g
Carbohydrate 90 g
Sugars 0 g
Starch 90 g
Fibre 0 g
Protein 0.1 g
Salt 0.1 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 0 g
Reference 100 g