ERWTENSOEPINSTANT 6 KG

€ 109,83 per 6 kg

29 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Maak in een handomdraai je eigen oudhollandse erwtensoep met de Erwtensoep Instant van Epos.

Erwtensoep Instant van Epos

Epos Erwtensoep Instant is de perfecte kant-en-klare mix voor het bereiden van een authentieke Hollandse erwtensoep: die verrukkelijk robuuste winterse soep van spliterwten, ook bekend als snert. Alles wat je nodig hebt, zit er al in. Je hoeft alleen nog water of bouillon toe te voegen, en naar wens vlees of rookworst. Zo maak je snel een erwtensoep waar iedereen dol op is, met de hartig-warme smaak van erwten, prei, ui en specerijen zoals witte peper, foelie en kurkuma. Alleen al de geur is onweerstaanbaar. Dat wordt smullen!

Gemakkelijk en snel

Met Epos Erwtensoep Instant bereid je snel en moeiteloos heerlijke huisgemaakte erwtensoep – een uitkomst voor slagers, poeliers en maaltijdbereiders. Voeg simpelweg 150 gram van de instant-erwtensoepmix toe aan een liter water of bouillon. Breng het mengsel aan de kook en voeg naar wens varkensvlees of kippoulet toe voor extra smaak en textuur. De soepmix is ook ideaal om jouw eigen erwtensoeprecepten meer smaak, kleur en binding te geven. Hoe gemakkelijk wil je het hebben?

Per zes kilo, in doos

Erwtensoep Instant van Epos wordt als poeder per zes kilo geleverd in een handige doos met plastic zak. Ongeopend is de lichtgroene soepmix 12 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar de kant-en-klare mix voor erwtensoep altijd droog en op kamertemperatuur in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken soepen en (kruiden)mixen van Epos.

Smaakvolle kruidenmixen van Epos

De kruidenmixen van Epos zijn echte smaakmakers voor specialisten in vers. Zelf je kruiden mixen is niet nodig: in ons enorme assortiment vind je de allerbeste kruidenmixen om je huisgemaakte vleesspecialiteiten, kipproducten, viscreaties, wilddelicatessen, pastagerechten en kant-en-klaarmaaltijden nog meer smaak, kleur en geur te geven. Van onmisbare basiskruiden tot complete, uitgekiende melanges en van oer-Hollandse smaaksensaties tot exotische kruiden en specerijen; dankzij het grote aanbod aan smaken is er altijd een geschikte Epos-kruidenmix om jouw vlees, vis of gevogelte heerlijk te kruiden.

Gevarieerd kwaliteitsaanbod

In ons assortiment Epos-kruidenmixen combineren we de lekkerste smaken en de beste kwaliteit met een eerlijke prijs. Enkele kruidenmixen bevatten geen zout. Vraag je je rayonmanager gerust advies over smaken, doseringen en recepten. Hij of zij deelt graag zijn kennis over de Epos-kruidenmixen en kan je alles vertellen over de veelzijdige mogelijkheden en toepassingen. Zo haal jij het beste uit onze kruidenmixen en kun je je klanten blijven verrassen met een gevarieerd productaanbod vol smaak en sublieme kwaliteit.

Product information

GTIN code: 8711348001049
Brand: Epos
Product code: 1000491
Country of origin Nederland

Ingredients

32.0% flour (green peas), modified starch (maize), salt, 14.0% green peas powder, 6.0% green peas granulate, leek granules, flavouring, vegetable oil (sunflower), spinachpowder, CELERIACpowder, carrotpowder, burnt sugar, herbs and spices (white pepper, mace, turmeric), onion powder, onion granules, antioxidant (E392)

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C
Minimum storage temperature 2 ˚C
Storage instructions 12 maanden houdbaar in gesloten verpakking. koel en droog bewaren

Sensory features

Colour licht groen
Fragrance producttypisch
Taste producttypisch

Sizes and weights

Width (mm) 260
Height (mm) 220
Net weight (g) 6000
Depth (mm) 260
Gross weight (g) 6000

Nutritional values

Energy 1372.8 kJ (325.1 kcal)
Fat 2.9 g
Saturates 0.4 g
Mono-unsaturates 0.5 g
Polyunsaturates 1.1 g
Carbohydrate 50 g
Sugars 7.2 g
Fibre 11 g
Protein 19 g
Salt 6.6 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 0 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Soja
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenbevattend Selderij
Allergeenvrij op basis van recept Gluten
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Noten