GRILLWORSTMELANGE 60 GR 8 KG ***

€ 76,83 per 8 kg

21 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Geef je gegrilde worsten in een handomdraai een kruidige braadsmaak met deze verrukkelijke Grillworstmix 60g van Epos.

Grillworstmix 60g van Epos

Epos Grillworstmix 60g is een complete kruidenmix die alles bevat voor gegrilde (met)worst met een heerlijke jussmaak: de rijke mix van kruiden en specerijen, zoals foelie, nootmuskaat, koriander, mosterdzaad, gemberpoeder, zwarte peper en knoflookpoeder, is aangevuld met extra zetmeel en extra braadsmaak. Deze unieke combinatie maakt je grillworst onweerstaanbaar lekker. Je klanten komen er graag voor terug.

Voor gegrilde (met)worsten

Deze verrukkelijke kruidenmelange-met-braadsmaak is geschikt voor het kruiden van grillworstdeeg. Meng voor de heerlijkste grillworst de beige Grillworstmix met een cutter of menger door je vleessamenstelling. De adviesdosering is 60 gram per kilo product. Voeg altijd extra (colorozo)zout en 10% vocht toe. Gebruik de kruidenmix ook eens voor gehaktballetjes-met-jussmaak. Een aanrader! Voeg in dat geval alleen wat paneermeel, zout en vocht toe. Heerlijk met de kant-en-klare Jus Vloeibaar van Epos.

In kunststof emmer

Grillworstmix 60g van Epos wordt als poeder geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking is de kruidenmix 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar de worstmixen altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken (grill)worstmixen van Epos.

Worstmixen van Epos voor ambachtelijke worsten

De worstmixen van Epos zijn ideaal om zelf ambachtelijke worsten te maken van vlees en gevogelte. Ga je voor kookworst, grillworst, rookworst of droge worst? Epos heeft voor elk type worst de ideale worstmix. Kies gerust ook eens voor variatie. Bij Epos vind je diverse recepten voor kookworsten, grillworsten, ossenworsten en rookworsten.

Worst maken: een vak apart

Zelf worst maken is een vak apart. Het recept luistert nauw. Wijk je ervan af, dan kan er vetafzetting of een zure smaak ontstaan, of gaart, bindt of kleurt de worst niet goed. Diverse worstmixen van Epos zijn daarom kant-en-klaar: compleet met specerijen en kruiden, meel voor de binding en hulpstoffen voor een versnelde rijping en ideale zuurtegraad. Zo maak je in een handomdraai verrukkelijke worsten met een verse en frisse uitstraling.

Bewezen smaak

De worstmixen van Epos hebben een bewezen smaak en fijne receptuur. Al veel slagers hebben er prijswinnende worsten mee gemaakt. Niet voor niets vinden veel klanten de Epos-gekruide worsten verslavend lekker!

Product information

GTIN code: 8711648059245
Brand: Epos
Product code: 1002536
Country of origin Nederland

Ingredients

starch (WHEAT, contains GLUTEN, potato), modified starch (potato), 11.8% herbs and spices (white pepper, mace, nutmeg, coriander, paprika powder, MUSTARD SEED, ginger powder, black pepper, garlic powder), hydrolyzed protein (SOY), emulsifier (E450, E452), flavouring, salt, LACTOSE, onion powder, yeast extract, maltodextrin, antioxidant (E300), iodized salt, burnt sugar syrup, sugar, beef extract, tomatopowder, natural flavour

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Minimum storage temperature 2 ˚C
Maximum storage temperature 7 ˚C

Sensory features

Colour licht bruin
Fragrance producttypisch
Taste producttypisch

Sizes and weights

Net weight (g) 8000
Gross weight (g) 8000
Depth (mm) 293
Width (mm) 293
Height (mm) 255

Nutritional values

Energy 1319.263 kJ (311.527 kcal)
Fat 2.7 g
Saturates 0.9 g
Mono-unsaturates 0.9 g
Polyunsaturates 0.3 g
Carbohydrate 65 g
Sugars 4.5 g
Fibre 3.4 g
Protein 5.2 g
Salt 11.5 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 2.1 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Selderij
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenbevattend Melk
Allergeenbevattend Gluten
Allergeenbevattend Sojabonen
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenbevattend Mosterd