KIP-KIP GRILLKRUIDEN 10 KG

€ 69,82 per 10 kg

16 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Verrijk je nog te grillen kip en kipdelen met deze Kipgrillkruiden van Epos voor een neutraal en toch kruidig grillresultaat, met minder zout.

Kipgrillkruiden van Epos

Epos Kipgrillkruiden is een neutrale kruidenmix om hele kippen en kipdelen te kruiden en vervolgens te grillen of op een andere manier te garen. Deze complete kipgrillkruidenmelange is minder zout dan andere kipgrillkruiden en bevat vooral kruiden en specerijen, zoals paprikapoeder, gemberpoeder, selderij, peterselie, kurkuma, kruidnagel, nootmuskaat, foelie, witte peper, knoflookpoeder en tijm. De toegevoegde ui- en paprikasmaken geven de kruidenmix zijn heerlijke geur en zorgen samen met de kruiden voor een hartige en kruidige smaak.

Voor nog te grillen kip

Deze gebruiksklare grillkruidenmix is ideaal voor het op smaak brengen van hele kippen en kipdelen die nog gegaard moeten worden. De oranje kipgrillkruiden smaken ook geweldig op kalkoen en kipsatéspiesjes en zijn een verrassend lekkere en kleurrijke toevoeging aan dipsausjes en over gekookte of gebakken aardappeltjes. Verdeel de Kipgrillkruiden eenvoudig droog over het kippenvlees en gaar dit op de grill, in de oven of op de barbecue. De adviesdosering is 30 tot 35 gram per kilo product.

In kunststof emmer

Kipgrillkruiden van Epos wordt in poedervorm geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking is de kruidenmix 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar de kruidenmixen altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken kruidenmixen van Epos.

Smaakvolle kruidenmixen van Epos

De kruidenmixen van Epos zijn echte smaakmakers voor specialisten in vers. Zelf je kruiden mixen is niet nodig: in ons enorme assortiment vind je de allerbeste kruidenmixen om je huisgemaakte vleesspecialiteiten, kipproducten, viscreaties, wilddelicatessen, pastagerechten en kant-en-klaarmaaltijden nog meer smaak, kleur en geur te geven. Van onmisbare basiskruiden tot complete, uitgekiende melanges en van oer-Hollandse smaaksensaties tot exotische kruiden en specerijen; dankzij het grote aanbod aan smaken is er altijd een geschikte Epos-kruidenmix om jouw vlees, vis of gevogelte heerlijk te kruiden.

Gevarieerd kwaliteitsaanbod

In ons assortiment Epos-kruidenmixen combineren we de lekkerste smaken en de beste kwaliteit met een eerlijke prijs. Enkele kruidenmixen bevatten geen zout. Vraag je rayonmanager gerust advies over smaken, doseringen en recepten. Hij of zij deelt graag zijn kennis over de Epos-kruidenmixen en kan je alles vertellen over de veelzijdige mogelijkheden en toepassingen. Zo haal jij het beste uit onze kruidenmixen en kun je je klanten blijven verrassen met een gevarieerd productaanbod vol smaak en sublieme kwaliteit.

Product information

GTIN code: 8711648044548
Brand: Epos
Product code: 1001946
Country of origin Nederland
Datum eerste verzending 18-07-2023

Ingredients

salt, 34.8% herbs and spices (paprika powder, ginger powder, CELERY, parsley, turmeric, cloves, nutmeg, mace, white pepper, garlic powder, thyme), flavour enhancer (E621 (glutamaat)), maltodextrin, dried glucose syrup, yeast extract, onion powder, bell pepper concentrate, vegetable oil (sunflower), natural onion flavor

Shelf life

Storage instructions 24 maanden houdbaar in gesloten verpakking . koel en droog bewaren
Minimum shelf life from delivery 22 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C
Minimum storage temperature 2 ˚C
Bewaarconditie Ambient

Sensory features

Fragrance producttypisch
Colour oranje/ rood
Taste producttypisch

Sizes and weights

Gross weight (g) 10000
Diameter (mm) 294
Height (mm) 264
Net weight (g) 10000

Nutritional values

Energy 765.79 kJ (182.908 kcal)
Fat 4.5 g
Saturates 0.8 g
Mono-unsaturates 0.7 g
Polyunsaturates 2.7 g
Carbohydrate 16 g
Sugars 3.6 g
Fibre 12 g
Protein 14 g
Salt 48 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 1.9 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenbevattend Selderij
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenvrij op basis van recept Gluten
Allergeenvrij op basis van recept Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Soja