KOOKWORSTMIX ROWO -E621 20 KG

€ 418,16 per 20 kg

Op aanvraag leverbaar

Share this page on social media:

Product Description

Maak snel en eenvoudig de smaakvolste gekookte worsten zónder smaakversterker en gluten met Kookworstmix Rowo Zonder E621 en Gluten van Epos.

Kookworstmix Rowo Zonder E621 en Gluten van Epos

Epos Kookworstmix Rowo (afkorting van rookworst) Zonder E621 en Gluten is een heerlijke kookworstmix zonder tarwezetmeel (in plaats daarvan: aardappelzetmeel). Met dit recept maak je verrukkelijke kookworsten zonder smaakversterker en gluten. De unieke samenstelling van kruiden en specerijen, waaronder witte en zwarte peper, koriander, gemberpoeder, foelie, nootmuskaat, kardemom en mosterdzaad, geeft je rookworst een ouderwets lekkere, hartig-warme smaak en onweerstaanbaar kruidige geur.

Voor gekookte worstsoorten

Deze complete kruidenmelange is geschikt voor het kruiden van gekookte worstsoorten. Je klanten smullen er steeds opnieuw van als broodbeleg en uit het vuistje. Meng voor de perfecte gekookte worst de lichtbruine Kookworstmix Rowo Zonder E621 en Gluten met een cutter of menger door je vleessamenstelling. De adviesdosering is 21 gram per kilo product; verder 40 gram zetmeel en wat vocht toevoegen, en (colorozo)zout naar smaak. De rookworstmix is ook ideaal om gebraden gehakt mee te maken.

In gekleurde zak

Kookworstmix Rowo Zonder E621 en Gluten van Epos wordt als poeder geleverd in een gekleurde zak. Zo valt eventueel vrijkomend plastic direct op door de opvallende kleur. In gesloten verpakking is de rookworstmix 24 maanden houdbaar (zie THT-datum). Bewaar de worstmixen altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken (kook)worstmixen van Epos.

Worstmixen van Epos voor ambachtelijke worsten

De worstmixen van Epos zijn ideaal om zelf ambachtelijke worsten te maken van vlees en gevogelte. Ga je voor kookworst, grillworst, rookworst of droge worst? Epos heeft voor elk type worst de ideale worstmix. Kies gerust ook eens voor variatie. Bij Epos vind je diverse recepten voor kookworsten, grillworsten, ossenworsten en rookworsten.

Worst maken: een vak apart

Zelf worst maken is een vak apart. Het recept luistert nauw. Wijk je ervan af, dan kan er vetafzetting of een zure smaak ontstaan, of gaart, bindt of kleurt de worst niet goed. Diverse worstmixen van Epos zijn daarom kant-en-klaar: compleet met specerijen en kruiden, meel voor de binding en hulpstoffen voor een versnelde rijping en ideale zuurtegraad. Zo maak je in een handomdraai verrukkelijke worsten met een verse en frisse uitstraling.

Bewezen smaak

De worstmixen van Epos hebben een bewezen smaak en fijne receptuur. Al veel slagers hebben er prijswinnende worsten mee gemaakt. Niet voor niets vinden veel klanten de Epos-gekruide worsten verslavend lekker!

Product information

GTIN code: 8711648067370
Brand: Epos
Product code: 1003115
Country of origin Nederland

Ingredients

dextrose, 19.8% herbs and spices (white pepper, coriander, ginger powder, black pepper, mace, nutmeg, cardamon, MUSTARD SEED), emulsifier (E451i), starch (potato), flavouring, dried glucose syrup, pork protein, antioxidant (E301), yeast extract

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum shelf life from delivery 22 dagen
Minimum storage temperature 2 ˚C
Maximum storage temperature 7 ˚C

Sensory features

Colour beige
Fragrance producttypisch
Taste producttypisch

Sizes and weights

Net weight (g) 20000
Gross weight (g) 20000
Depth (mm) 780
Width (mm) 500
Height (mm) 50

Nutritional values

Energy 1129.11 kJ (267.069 kcal)
Fat 2.7 g
Saturates 0.9 g
Mono-unsaturates 1.1 g
Polyunsaturates 0.4 g
Carbohydrate 49 g
Sugars 25 g
Fibre 5.2 g
Protein 8.7 g
Salt 17.8 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 7.1 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Soja
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenvrij op basis van recept Gluten
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenbevattend Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Selderij