KRUIDENBOTERMELANGE 2 KG

€ 41,94 per 2 kg

124 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Maak in een handomdraai een heerlijke volromige kruidenboter Franse stijl met deze extra kruidige Kruidenbotermix van Epos.

Kruidenbotermix van Epos

Epos Kruidenbotermix bevat precies de juiste ingrediënten voor het maken van de heerlijkste kruidenboter Franse Stijl: romig, prachtig lichtgroen van kleur en met een volle knoflook- en tuinkruidensmaak. Door de hartig-warme, lichtpittige smaak en de geur van knoflook, ui, dragon, bieslook en kervel waan je je op een zonnig terras in Frankrijk met een plankje stokbrood of plukbrood met kruidenboter binnen handbereik. Kruidenbotermix is glutenvrij (er kan sprake zijn van kruisbesmetting) en bevat geen smaakversterker.

Voor kruidenboter en kruidencrème

Met deze kant-en-klare kruidenmelange maak je in een handomdraai de heerlijkste smeuïge kruidenboter: je hoeft de kruidenboterkruiden alleen even door de roomboter te mengen (50 gram per kilo boter) voor een tong- en oogstrelend resultaat. De kruidenmix is ook een prima smaakmaker voor sauzen en (gemakkelijk smeerbare!) kruidencrème: gebruik in dat geval een mengsel van roomboter en zachte margarine. Kruidenboter is onweerstaanbaar als toefje op vlees en vis en als smeersel op stokbrood, plukbrood, breekbrood en ander knapperig brood.

In kunststof emmer

Kruidenbotermix van Epos wordt als poeder geleverd in een kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking is de kruidenmelange voor kruidenboter en kruidencrème 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar de kruidenmixen altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken kruidenmixen van Epos.

Smaakvolle kruidenmixen van Epos

De kruidenmixen van Epos zijn echte smaakmakers voor specialisten in vers. Zelf je kruiden mixen is niet nodig: in ons enorme assortiment vind je de allerbeste kruidenmixen om je huisgemaakte vleesspecialiteiten, kipproducten, viscreaties, wilddelicatessen, pastagerechten en kant-en-klaarmaaltijden nog meer smaak, kleur en geur te geven. Van onmisbare basiskruiden tot complete, uitgekiende melanges en van oer-Hollandse smaaksensaties tot exotische kruiden en specerijen; dankzij het grote aanbod aan smaken is er altijd een geschikte Epos-kruidenmix om jouw vlees, vis of gevogelte heerlijk te kruiden.

Gevarieerd kwaliteitsaanbod

In ons assortiment Epos-kruidenmixen combineren we de lekkerste smaken en de beste kwaliteit met een eerlijke prijs. Enkele kruidenmixen bevatten geen zout. Vraag je rayonmanager gerust advies over smaken, doseringen en recepten. Hij of zij deelt graag zijn kennis over de Epos-kruidenmixen en kan je alles vertellen over de veelzijdige mogelijkheden en toepassingen. Zo haal jij het beste uit onze kruidenmixen en kun je je klanten blijven verrassen met een gevarieerd productaanbod vol smaak en sublieme kwaliteit.

Product information

GTIN code: 8711348002008
Brand: Epos
Product code: 1000587
Country of origin Nederland

Ingredients

herbs and spices, salt, maltodextrin, onion granules, dextrose, skimmed MILK powder, carrotgranulate, onion powder, garlic granules, spinachpowder, leekpowder, parsnip granulate, parsnip powder, leek granules, yeast extract, Savoy cabbage granulate, flour (rice), vegetable oil (sunflower), natural onion flavor, licoriceroot powder

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C
Minimum storage temperature 2 ˚C
Storage instructions 24 maanden houdbaar in gesloten verpakking. koel en droog bewaren

Sensory features

Fragrance producttypisch
Colour licht groen
Taste producttypisch

Sizes and weights

Height (mm) 138
Gross weight (g) 2000
Diameter (mm) 201
Net weight (g) 2000

Nutritional values

Energy 1202.659 kJ (284.397 kcal)
Fat 1 g
Saturates 0.3 g
Mono-unsaturates 0.4 g
Polyunsaturates 0.2 g
Carbohydrate 53 g
Sugars 15 g
Fibre 9.7 g
Protein 11 g
Salt 16.5 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 2.5 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Selderij
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Soja
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenbevattend Mosterd
Allergeenbevattend Melk
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Gluten
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren