LEVERWORST MELANGE COPPENS 5KG

€ 111,85 per 5 kg

28 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Met de befaamde Leverworstmix Coppens van Epos maak je in een handomdraai de lekkerste hartig-pikante, lichtzoete leverworst (met een vleugje ui!).

Leverworstmix Coppens van Epos

Epos Leverworstmix Coppens is een heerlijke kruidenmix voor de lekkerste leverworst naar oeroud recept van de befaamde firma Coppens – een begrip in Zuid-Holland. In de mix is een vleugje ui verwerkt, wat de worst een sensationeel smaakaccent geeft. De verfijnde samenstelling van kruiden en specerijen, waaronder witte peper, foelie, kardemom en koriander, met toevoeging van dextrose, geeft je leverworst een hartig-pikante, lichtzoete smaak en een onweerstaanbaar kruidige geur. Epos Leverworstmix Coppens is lactose- en glutenvrij (er kan sprake zijn van kruisbesmetting) en heeft een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Voor alle leverworstsoorten

Deze topkruidenmelange is geschikt voor het kruiden van alle leverworstsoorten. Denk aan Berliner leverworst snijdbaar en niet-snijdbaar, Saksische leverworst, leverkaas, Hausmacher Haagse leverworst, Brunswijker leverworst en patés. Leverworst is een echte Hollandse klassieker: onmisbaar uit het vuistje, op feestjes en als brood- en toastbeleg. De bereiding is eenvoudig: meng voor de heerlijkste leverworst deze lichtbruine Leverworstmix Coppens door het leverworstdeeg. De adviesdosering is 17 gram per kilo worstdeeg.

In kunststof emmer

Leverworstmix Coppens van Epos wordt als poeder geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking is de kruidenmix voor leverworst 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar de worstmixen altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken (lever)worstmixen van Epos.

Worstmixen van Epos voor ambachtelijke worsten

De worstmixen van Epos zijn ideaal om zelf ambachtelijke worsten te maken van vlees en gevogelte. Ga je voor kookworst, grillworst, rookworst of droge worst? Epos heeft voor elk type worst de ideale worstmix. Kies gerust ook eens voor variatie. Bij Epos vind je diverse recepten voor kookworsten, grillworsten, ossenworsten en rookworsten.

Worst maken: een vak apart

Zelf worst maken is een vak apart. Het recept luistert nauw. Wijk je ervan af, dan kan er vetafzetting of een zure smaak ontstaan, of gaart, bindt of kleurt de worst niet goed. Diverse worstmixen van Epos zijn daarom kant-en-klaar: compleet met specerijen en kruiden, meel voor de binding en hulpstoffen voor een versnelde rijping en ideale zuurtegraad. Zo maak je in een handomdraai verrukkelijke worsten met een verse en frisse uitstraling.

Bewezen smaak

De worstmixen van Epos hebben een bewezen smaak en fijne receptuur. Al veel slagers hebben er prijswinnende worsten mee gemaakt. Niet voor niets vinden veel klanten de Epos-gekruide worsten verslavend lekker!

Product information

GTIN code: 8711648030190
Brand: Epos
Product code: 1001596
Country of origin Nederland

Ingredients

dextrose, 20.5% herbs and spices (white pepper, mace, cardamon, coriander), yeast extract, stabilizer (E451, E452, E450), flavour enhancer (E621 (glutamaat)), onion granules, antioxidant (E300), anti-caking agent (E551), flavouring, herb oil (clove)

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C
Minimum storage temperature 2 ˚C
Storage instructions 24 maanden houdbaar in gesloten verpakking. koel en droog bewaren

Sensory features

Colour beige
Fragrance producttypisch
Taste producttypisch

Sizes and weights

Gross weight (g) 5000
Net weight (g) 5000
Diameter (mm) 241
Height (mm) 175

Nutritional values

Energy 1138.056 kJ (269.303 kcal)
Fat 2.8 g
Saturates 0.8 g
Mono-unsaturates 1.1 g
Polyunsaturates 0.4 g
Carbohydrate 42 g
Sugars 29 g
Fibre 5.9 g
Protein 16 g
Salt 19.2 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 0 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Soja
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenvrij op basis van recept Gluten
Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Selderij