LEVERINE 15 GR 5 KG

€ 94,50 per 5 kg

81 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Maak snel en eenvoudig topkwaliteit leverworsten-als-van-vroeger met het oeroude, beproefde recept van Leverworstmix Leverine 15g van Epos.

Leverworstmix Leverine 15g van Epos

Epos Leverworstmix Leverine 15g is een kruidenmix voor de heerlijkste leverworsten naar een oeroud, beproefd recept. De Leverine-melange, afgeleid van ‘Berliner’, is een klassieker onder de leverworstmixen en wordt gezien als ‘the best there is’. Het is dan ook de meest verkochte leverworstmix van Epos. De verfijnde samenstelling van specerijen, waaronder witte peper, koriander, nootmuskaat, foelie, gemberpoeder, kardemom, geeft je leverworsten een ouderwets lekkere smaak: hartig-pikant, met een onweerstaanbaar kruidige geur. Epos Leverworstmix Leverine 15g heeft een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Voor alle leverworstsoorten

Met Leverworstmix Leverine 15g van Epos bereid je in een handomdraai ambachtelijk vervaardigde leverworsten van topkwaliteit. Denk aan Berliner leverworst snijdbaar en niet-snijdbaar, Saksische leverworst, leverkaas, Hausmacher Haagse leverworst, Brunswijker leverworst en patés. Leverworst is een echte Hollandse klassieker: onmisbaar uit het vuistje, op feestjes en als brood- of toastbeleg. De bereiding is eenvoudig: meng voor de heerlijkste leverworst deze bruine Leverworstmix Leverine 15g door het leverworstdeeg. De adviesdosering is 15 gram per kilo worstdeeg.

In kunststof emmer

Leverworstmix Leverine 15g van Epos wordt als poeder geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking is de kruidenmix voor leverworst 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar de worstmixen altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken (lever)worstmixen van Epos.

Worstmixen van Epos voor ambachtelijke worsten

De worstmixen van Epos zijn ideaal om zelf ambachtelijke worsten te maken van vlees en gevogelte. Ga je voor kookworst, grillworst, rookworst of droge worst? Epos heeft voor elk type worst de ideale worstmix. Kies gerust ook eens voor variatie. Bij Epos vind je diverse recepten voor kookworsten, grillworsten, ossenworsten en rookworsten.

Worst maken: een vak apart

Zelf worst maken is een vak apart. Het recept luistert nauw. Wijk je ervan af, dan kan er vetafzetting of een zure smaak ontstaan, of gaart, bindt of kleurt de worst niet goed. Diverse worstmixen van Epos zijn daarom kant-en-klaar: compleet met specerijen en kruiden, meel voor de binding en hulpstoffen voor een versnelde rijping en ideale zuurtegraad. Zo maak je in een handomdraai verrukkelijke worsten met een verse en frisse uitstraling.

Bewezen smaak

De worstmixen van Epos hebben een bewezen smaak en fijne receptuur. Al veel slagers hebben er prijswinnende worsten mee gemaakt. Niet voor niets vinden veel klanten de Epos-gekruide worsten verslavend lekker!

Product information

GTIN code: 8711348002060
Brand: Epos
Product code: 1000593
Country of origin Nederland

Ingredients

herbs and spices (white pepper, coriander, nutmeg, mace, ginger powder, cardamon), hydrolyzed protein (SOY), dextrose, salt, flour (WHEAT, contains GLUTEN), flavour enhancer (E621 (glutamaat)), herb oil (clove, allspice, pepper, cumin, thyme, mint, marjoram, nutmeg), yeast, kruidenolie (koriander), flavouring

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C
Minimum storage temperature 2 ˚C
Storage instructions 24 maanden houdbaar in gesloten verpakking. koel en droog bewaren

Sensory features

Fragrance producttypisch
Colour bruin
Taste producttypisch

Sizes and weights

Height (mm) 175
Gross weight (g) 5000
Diameter (mm) 241
Net weight (g) 5000

Nutritional values

Energy 1222.719 kJ (291.494 kcal)
Fat 9.2 g
Saturates 3.3 g
Mono-unsaturates 3.5 g
Polyunsaturates 0.8 g
Carbohydrate 33 g
Sugars 11 g
Fibre 13 g
Protein 14 g
Salt 20.6 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 0.05 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Selderij
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenbevattend Sojabonen
Allergeenbevattend Gluten
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Noten