MAALTIJD BOURGONDISCH 2.5 KG

€ 23,40 per 2.5 kg

112 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Maak in no-time de heerlijkste bourgondische (stoof)potten met de rijkgevulde Maaltijdsaus Bourgondisch van Epos.

Maaltijdsaus Bourgondisch van Epos

Epos Maaltijdsaus Bourgondisch is een donkerbruine, rijk gevulde saus met traditionele groenten op basis van rode wijn en fijne kruiden. De maaltijdsaus lijkt met zijn stoere mix van ui, champignons, kruiden, specerijen en rode wijn veel op de originele (bourgondische) boerenrecepten, waar nog een laurierblaadje als extra dimensie aan werd toegevoegd. De pikante saus heeft een lichte wijnsmaak en ruikt verrukkelijk naar wijn, kruiden en specerijen. Goed om te weten: Maaltijdsaus Bourgondisch bevat geen kunstmatige smaakversterker MSG (E621) en is lactose- en glutenvrij, al kan er sprake zijn van kruisbesmetting. Een topsaus!

Voor al je bourgondische gerechten

Maaltijdsaus Bourgondisch is lekker bij rood vlees, gebraden kip, eiergerechten, konijn en varkensgebraad. Vermeng vlees of gevogelte met de saus, eventuele specerijen en groenten (500 gram saus op een kilo product), of schenk de bruinrode saus over een opgemaakte vleesschotel en je hebt in een handomdraai een smakelijke bourgondische pot. Lekker makkelijk en snel! Maak ook eens andere culinaire creaties, zoals boeren-ribeye, Pusztaballetjes, Hollandse rodekoolschotel, Bourgondisch pannetje, Bourgondische stamppot, Bourgondisch stoofpotje of winterrollade.

In kunststof emmer

De vloeibare, lobbige maaltijdsaus Bourgondisch wordt geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. De emmer is stapelbaar en gemakkelijk met een schrapkaartje leeg te maken. In gesloten verpakking is de saus met groenten 6 maanden houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Bewaar de bourgondische saus gekoeld en droog. Voor gebruik altijd even schudden. Meer inspiratie nodig? Bekijk onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken Epos-maaltijdsauzen.

Kant-en-klaar maaltijdsauzen van Epos

De maaltijdsauzen van Epos zijn ideaal voor het bereiden van kant-en-klaarmaaltijden. Gaar je verse vlees, vis, gevogelte of groenten, voeg een maaltijdsaus toe en je hebt een heerlijk gerecht om in je toonbank te plaatsen – naar wens aangevuld met pasta, aardappelpuree of rijst en groente. Je klanten hoeven de maaltijd thuis alleen even op te warmen. Onze sauzen bieden de lekkerste smaken met de beste specerijen in een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ze zijn meestal glutenvrij (er kan sprake zijn van kruisbesmetting) en zorgen voor een verleidelijk glanzend eindproduct.

Een wereld aan sauzen

Epos-maaltijdsauzen zijn er in smaakvariaties uit alle uithoeken van de wereld, van Oosters tot Europees. Haal met onze maaltijdsauzen de smaken van ver naar dichtbij en verras je klanten met een wereld aan sauzen. Dankzij de grote diversiteit aan smaken is er altijd wel een Epos-maaltijdsaus die past bij jouw vlees-, kip-, vis- of wokspecialiteit. Een ideale keuze dus voor de specialist die zijn klanten graag smakelijk gemak biedt. Ontdek het assortiment en varieer naar hartenlust.

Product information

GTIN code: 8711648060005
Brand: Epos
Product code: 1002514
Country of origin Nederland
Datum eerste verzending 20-03-2024

Ingredients

water, mushroom granules, GEEN NAAM, red wine (SULFITE), vegetable oil (GEEN NAAM), CELERIAC puree, modified starch (maize), carrot pieces, GEEN NAAM, salt, caramelized sugar, mushroom concentrate, carrot puree, maltodextrin, yeast extract, starch (potato), iodized salt, GEEN NAAM, herbs and spices (pepper, MUSTARD SEED, GEEN NAAM, paprika powder, garlic powder, GEEN NAAM, turmeric, white pepper), vinegar (natural), sugar, burnt sugar syrup, beef extract, flavouring (contains beef), preservative (E202, E211), glucose syrup, onion powder, thickening agent (E415), tomatopowder, rode bietenconcentraat, onion extract, rundervet, acid (E330), antioxidant (E300), spice extract (GEEN NAAM)

Shelf life

Minimum storage temperature 2 ˚C
Minimum shelf life from delivery 22 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C

Sizes and weights

Net weight (g) 2500
Diameter (mm) 201
Height (mm) 138
Gross weight (g) 2500

Nutritional values

Energy 309.075 kJ (74.225 kcal)
Fat 4.4 g
Saturates 0.4 g
Mono-unsaturates 2.5 g
Polyunsaturates 1.3 g
Carbohydrate 6.1 g
Sugars 1.2 g
Fibre 0.9 g
Protein 1.1 g
Salt 0.82 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 0.72 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Soja
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenbevattend Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenbevattend Selderij
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenbevattend Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Gluten
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Noten