DEENS PANEERMIX 5 KG *NIEUW*

€ 34,23 per 5 kg

40 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Geef je schnitzels en vlugklaarproducten de milde smaak van kerrie en tuinkruiden met deze fijne, lichtgele Paneermix Deense Stijl van Epos.

Paneermix Deense Stijl van Epos

Epos Paneermix Deense Stijl is een lichtgele paneermix met een fijne structuur. Naast tarwebloem bevat dit paneermiddel onder andere kruiden en specerijen, zoals paprikapoeder, nootmuskaat, koriander, kurkuma, komijn en venkelzaad – een excellente mix met de milde smaak van kerrie en tuinkruiden en de geur van brood met kruiden. Het fijne gekruide paneer staat garant voor heerlijk mals vlees met een lichtpittige, kerrieachtige bite en is een absolute blikvanger in je vitrine. De perfecte balans in uitstraling, kwaliteit en prijs maakt Paneermix Deense Stijl zeer geliefd bij specialisten die hun klanten alleen het beste voorzetten. Goed om te weten: Paneermix Deense Stijl bevat geen kunstmatige smaakversterker MSG (E621).

Veelzijdig paneermeel

Dit veelzijdige paneermeel is geschikt voor het paneren van ongekruid vlees, vis en snacks. Gebruik het paneermiddel om de zachtste schnitzels te maken en paneer er je vlugklaarproducten mee, zoals hamburgers, gehaktproducten en kroketten. ‘Batter’ je vlees met een eiwit of doorhaalmiddel zoals Tony’s Best Batter Mix van Dutch Spices (130 gram per liter water) en haal het dan eenvoudig door het paneermeel Deense Stijl. Gehaktproducten kun je direct paneren. De adviesdosering is 60 tot 80 gram paneermeel per kilo product.

In kunststof emmer

Paneermix Deense Stijl van Epos wordt als fijne kruimels geleverd in een handige (stapelbare) kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking is de Deense paneermix 12 maanden houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Bewaar de paneermelen altijd droog en in gesloten verpakking. Meer inspiratie nodig? Bekijk onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken paneermelen van Epos.

Paneermelen van Epos

De paneermelen van Epos zijn ideaal om vers vlees, vis en huisgemaakte snacks een krokant laagje te geven en gehaktdeeg extra smeuïg te maken. Paneermiddelen zijn daarom onmisbaar voor de versspecialist die zelf een krokante twist wil geven aan producten zoals schnitzels en cordon bleus. Even je vlees, vis of snack door de bloem halen, dan door eiwit of eigeel, en tot slot stevig aandrukken in het paneermeel. De paneermiddelen van Epos bieden je de beste basis voor ultieme krokantheid, smaak en smeuïgheid.

Een keur aan paneermelen

Epos-paneermelen zijn er in een keur aan kleuren en grofheden: van bruin tot oranje en van ragfijne tot grove vlokken. Waar onze paneermelen een neutrale smaak hebben, zijn onze paneermixen juist heerlijk gekruid; specifiek voor bijvoorbeeld wienerschnitzels, hamburgers, rosbief of kippeling. Lekker makkelijk én smakelijk! Dankzij de grote diversiteit aan smaken is er altijd wel een Epos-paneermeel dat past bij jouw vlees-, vis- of snackspecialiteit. Ontdek het assortiment, varieer volop en maak je vitrine tot een lust voor het oog.

Product information

GTIN code: 8711348000868
Brand: Epos
Product code: 1001390
Country of origin Nederland

Ingredients

flour (WHEAT, contains GLUTEN), salt, herbs and spices, flavouring, maltodextrin, onion powder, yeast, leekpowder, yeast extract, parsnip powder, flour (rice), spinachpowder, vegetable oil (sunflower), natural onion flavor, licoriceroot powder

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C
Minimum storage temperature 2 ˚C

Sensory features

Colour geel
Fragrance producttypisch
Taste producttypisch

Sizes and weights

Net weight (g) 5000
Gross weight (g) 5000
Diameter (mm) 241
Height (mm) 175

Nutritional values

Energy 1399.168 kJ (330.057 kcal)
Fat 1.5 g
Saturates 0.4 g
Mono-unsaturates 0.3 g
Polyunsaturates 0.8 g
Carbohydrate 67 g
Sugars 4 g
Fibre 3.9 g
Protein 10 g
Salt 8.5 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 1.8 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Soja
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenbevattend Gluten
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenbevattend Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Selderij