KIPPELINGPANEER K 5 KG ***

€ 36,57 per 5 kg

261 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Geef je kippeling een heerlijk lichtpikante (paprika)kruidentwist met deze lichtoranje Paneermix Kippeling van Epos.

Paneermix Kippeling van Epos

Epos Paneermix Kippeling is een oranje paneermiddel met beige, groen en zwart granulaat in een lichtgrove structuur. Naast tarwebloem bevat dit paneermiddel onder andere kruiden en specerijen, zoals paprikapoeder, koriander, nootmuskaat, peterselie, dragon en kurkuma – een excellente mix voor een lichtpittige smaak en de geur van brood met kruiden en specerijen. Het gekruide paneer staat garant voor heerlijk mals vlees met een zachte, kruidige bite en is met zijn prachtige oranje look een absolute blikvanger in je vitrine. De perfecte balans in kleur, smaak, prijs en kwaliteit maken Paneermix Kippeling zeer geliefd bij specialisten die hun klanten alleen het beste voorzetten. Goed om te weten: Paneermix Kippeling bevat geen kunstmatige smaakversterker MSG (E621).

Voor kippeling en meer

Dit unieke paneermeel is exclusief ontwikkeld voor het bereiden van kippeling, en is ook geschikt voor het paneren van snacks en vlugklaargehaktproducten, zoals cordon bleus en hamburgers. ‘Batter’ je stukjes kippendijvlees of ander product met een eiwit of doorhaalmiddel zoals Tony’s Best Batter Mix van Dutch Spices (130 gram per liter water) en haal het dan eenvoudig door de Paneermix Kippeling. Gehaktproducten kun je direct paneren. De adviesdosering is 100 gram paneermeel per kilo product.

In kunststof emmer

Paneermix Kippeling van Epos wordt als lichtgrove kruimels geleverd in een handige (stapelbare) kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking zijn de crumbs 12 maanden houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Bewaar de paneermelen altijd droog en in gesloten verpakking. Meer inspiratie nodig? Bekijk onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken paneermelen van Epos.

Paneermelen van Epos

De paneermelen van Epos zijn ideaal om vers vlees, vis en huisgemaakte snacks een krokant laagje te geven en gehaktdeeg extra smeuïg te maken. Paneermiddelen zijn daarom onmisbaar voor de versspecialist die zelf een krokante twist wil geven aan producten zoals schnitzels en cordon bleus. Even je vlees, vis of snack door de bloem halen, dan door eiwit of eigeel, en tot slot stevig aandrukken in het paneermeel. De paneermiddelen van Epos bieden je de beste basis voor ultieme krokantheid, smaak en smeuïgheid.

Een keur aan paneermelen

Epos-paneermelen zijn er in een keur aan kleuren en grofheden: van bruin tot oranje en van ragfijne tot grove vlokken. Waar onze paneermelen een neutrale smaak hebben, zijn onze paneermixen juist heerlijk gekruid; specifiek voor bijvoorbeeld wienerschnitzels, hamburgers, rosbief of kippeling. Lekker makkelijk én smakelijk! Dankzij de grote diversiteit aan smaken is er altijd wel een Epos-paneermeel dat past bij jouw vlees-, vis- of snackspecialiteit. Ontdek het assortiment, varieer volop en maak je vitrine tot een lust voor het oog.

Product information

GTIN code: 8711648039124
Brand: Epos
Product code: 1001406
Country of origin Nederland

Ingredients

flour (WHEAT, contains GLUTEN), 8.0% herbs and spices (paprika powder, black pepper, white pepper, coriander, nutmeg, parsley, tarragon, turmeric, cloves, mace, garlic powder, thyme), salt, dextrose, yeast, water, flavouring, maltodextrin, spice extract (contains coriander), sugar, yeast extract, vegetable oil (sunflower), BARLEYMALT extract (contains GLUTEN), emulsifier (E472e), bell pepper concentrate, onion powder, natural onion flavor

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C
Minimum storage temperature 2 ˚C
Storage instructions 12 maanden houdbaar in gesloten verpakking. koel en droog bewaren

Sensory features

Fragrance producttypisch
Colour creme
Taste producttypisch

Sizes and weights

Height (mm) 175
Gross weight (g) 5000
Diameter (mm) 241
Net weight (g) 5000

Nutritional values

Energy 1438.667 kJ (339.676 kcal)
Fat 2.3 g
Saturates 0.5 g
Mono-unsaturates 0.4 g
Polyunsaturates 1.3 g
Carbohydrate 67 g
Sugars 8 g
Fibre 4.4 g
Protein 10 g
Salt 6 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 0.72 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Selderij
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Soja
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenbevattend Gluten
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren