ROSBEAFPANEERMIX 5 KG

€ 37,68 per 5 kg

16 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Paneer je biefstukschnitzels met deze grove Paneermix Rosbief van Epos voor een bijzonder smaakvol en veelkleurig laagje extra krokantheid.

Paneermix Rosbief van Epos

Epos Paneermix Rosbief is een oranje paneermiddel met geel, rood, groen en zwart granulaat in een grove structuur. Naast tarwebloem bevat dit paneermiddel kruiden en specerijen die goed combineren met de smaak van rundvlees, zoals paprikapoeder, kurkuma, kruidnagel en foelie. De volle smaak en zintuigprikkelende geur van paprika, peper, komijn en mosterd voeren je mee naar de pampa’s in Zuid-Amerika. Het schnitzelpaneer staat garant voor heerlijk mals vlees met een lichtgekruide, krokante bite en is met zijn veelkleurige look een absolute blikvanger in je vitrine.

Voor biefstukschnitzels en kip

Deze unieke paneermix is speciaal ontwikkeld voor het paneren van biefstukschnitzels en kipproducten, en is ook geschikt voor het paneren van ongekruid vlees, vis en snacks. Het oranje paneermeel kleurt uitzonderlijk mooi met het (rund)vlees. ‘Batter’ je rundvlees of kip met een eiwit of doorhaalmiddel zoals Tony’s Best Batter Mix van Dutch Spices (130 gram per liter water) en haal het dan eenvoudig door de Paneermix Rosbief. De adviesdosering is 100 gram paneermeel per kilo product.

In kunststof emmer

Paneermix Rosbief van Epos wordt als grove kruimels geleverd in een handige (stapelbare) kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking is de rundvleespaneer 6 maanden houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Bewaar de paneermelen altijd droog en in gesloten verpakking. Meer inspiratie nodig? Bekijk onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken paneermelen van Epos.

Paneermelen van Epos

De paneermelen van Epos zijn ideaal om vers vlees, vis en huisgemaakte snacks een krokant laagje te geven en gehaktdeeg extra smeuïg te maken. Paneermiddelen zijn daarom onmisbaar voor de versspecialist die zelf een krokante twist wil geven aan producten zoals schnitzels en cordon bleus. Even je vlees, vis of snack door de bloem halen, dan door eiwit of eigeel, en tot slot stevig aandrukken in het paneermeel. De paneermiddelen van Epos bieden je de beste basis voor ultieme krokantheid, smaak en smeuïgheid.

Een keur aan paneermelen

Epos-paneermelen zijn er in een keur aan kleuren en grofheden: van bruin tot oranje en van ragfijne tot grove vlokken. Waar onze paneermelen een neutrale smaak hebben, zijn onze paneermixen juist heerlijk gekruid; specifiek voor bijvoorbeeld wienerschnitzels, hamburgers, rosbief of kippeling. Lekker makkelijk én smakelijk! Dankzij de grote diversiteit aan smaken is er altijd wel een Epos-paneermeel dat past bij jouw vlees-, vis- of snackspecialiteit. Ontdek het assortiment, varieer volop en maak je vitrine tot een lust voor het oog.

Product information

GTIN code: 8711348003111
Brand: Epos
Product code: 1001421
Country of origin Nederland

Ingredients

flour (WHEAT, contains GLUTEN), 6.8% herbs and spices (paprika powder, black pepper, cumin, MUSTARD SEED, turmeric, cloves, nutmeg, mace, white pepper, garlic powder, thyme), salt, flavouring, bell pepper granulate, yeast, water, spice extract (contains coriander), onion granules, maltodextrin, onion powder, tomatopowder, bell pepper concentrate, yeast extract, vegetable oil (sunflower), natural onion flavor

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C
Minimum storage temperature 2 ˚C

Sensory features

Colour rood
Fragrance producttypisch
Taste producttypisch

Sizes and weights

Net weight (g) 5000
Gross weight (g) 5000
Diameter (mm) 241
Height (mm) 175

Nutritional values

Energy 1415.732 kJ (334.296 kcal)
Fat 2.3 g
Saturates 0.3 g
Mono-unsaturates 0.4 g
Polyunsaturates 1.4 g
Carbohydrate 65 g
Sugars 5 g
Fibre 4.4 g
Protein 11 g
Salt 7.2 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 1.3 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Soja
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenbevattend Gluten
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenbevattend Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Selderij