Geef je vleeswaren, deeg en beslag de juiste zoete smaak, kleur en geur met Rietsuiker van Epos.
Rietsuiker van Epos
Epos Rietsuiker is een lichtbruine suiker, afkomstig uit het sap van de stengel van suikerriet. Dit sap wordt ingekookt en gekristalliseerd. Rietsuiker kun je op verschillende manieren toepassen.
Voor vleeswaren
Voeg Rietsuiker toe aan je vleeswaren, zoals salami of chorizo. Zo laat je het vlees fermenteren, waardoor het de gewenste smaak, kleur en geur krijgt. Strooi rietsuiker ook eens over je deeg of beslag voor een extra krokant laagje.
In kunststof emmer
Rietsuiker van Epos wordt geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking is dit product onbeperkt houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar rietsuiker altijd koel en droog. Laat je inspireren door
onze recepten en probeer ook de andere heerlijke kruiden en specerijen van Epos.