PEPPACO (TM) SMOORSAUS

€ 22,46 per 2.5 kg

136 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Smoor je vlees, kip, gevogelte en vis in deze zintuigprikkelende Smoorsaus Peppaco van Epos.

Smoorsaus Peppaco van Epos

Epos Smoorsaus Peppaco is een maaltijdsaus voor het op smaak brengen van gare kip met heldere groenten. De naam Peppaco komt van peppadew: het rode, pikante ronde pepertje dat in deze saus is verwerkt. De oranjebruine saus is rijkelijk gevuld met stukjes groenten, stukjes peppaco en specerijen. De pittige, zoet-exotische smaak en de zintuigprikkelende geur van paprika, chili en komijn doen je denken aan de pampa’s in Zuid-Amerika. Goed om te weten: Peppacosaus is glutenvrij (er kan sprake zijn van kruisbesmetting).

Om in te smoren

Epos-smoorsaus Peppaco is bij uitstek geschikt om vlees (vooral kip), gevogelte en vis in te smoren. Je kunt de saus ook als maaltijdsaus gebruiken: vermeng dan je gegaarde vlees, vis of gevogelte met de saus of schenk de saus over een opgemaakte vlees-, kip- of visschotel. Vul je vitrine met de heerlijkste culinaire creaties, zoals honing-mosterd bavettespiesjes, pittige kip met boontjes en sweet and spicy chicken. Je klanten komen er graag voor terug.

In kunststof emmer

De vloeibare, lobbige Smoorsaus Peppaco wordt geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. De emmer is stapelbaar en gemakkelijk met een schrapkaartje leeg te maken. In gesloten verpakking is de saus 6 maanden houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Bewaar de peppadewsaus gekoeld en droog. Voor gebruik altijd even roeren. Meer inspiratie nodig? Bekijk onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken Epos-maaltijdsauzen.

Kant-en-klaar maaltijdsauzen van Epos

De maaltijdsauzen van Epos zijn ideaal voor het bereiden van kant-en-klaarmaaltijden. Gaar je verse vlees, vis, gevogelte of groenten, voeg een maaltijdsaus toe en je hebt een heerlijk gerecht om in je toonbank te plaatsen – naar wens aangevuld met pasta, aardappelpuree of rijst en groente. Je klanten hoeven de maaltijd thuis alleen even op te warmen. Onze sauzen bieden de lekkerste smaken met de beste specerijen in een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ze zijn meestal glutenvrij (al kan er sprake zijn van kruisbesmetting) en zorgen voor een verleidelijk glanzend eindproduct.

Een wereld aan sauzen

Epos-maaltijdsauzen zijn er in smaakvariaties uit alle uithoeken van de wereld, van Oosters tot Europees. Haal met onze maaltijdsauzen de smaken van ver naar dichtbij en verras je klanten met een wereld aan sauzen. Dankzij de grote diversiteit aan smaken is er altijd wel een Epos-maaltijdsaus die past bij jouw vlees-, kip-, vis- of wokspecialiteit. Een ideale keuze dus voor de specialist die zijn klanten graag smakelijk gemak biedt. Ontdek het assortiment en varieer naar hartenlust.

Product information

GTIN code: 8711648036635
Brand: Epos
Product code: 1001695
Country of origin Nederland
Datum eerste verzending 20-03-2024

Ingredients

water, sugar, bell pepper granulate, vinegar (natural), herbs and spices (MUSTARD SEED, paprika powder, cayenne pepper, cumin, coriander, ginger powder, garlic powder, cloves), modified starch (maize), vegetable oil (GEEN NAAM), salt, acid (E270, E330, E260, E330), hydrolyzed protein (SOY), maltodextrin, thickening agent (E412, E464, E412), natural pepper flavor, preservative (E202), yeast extract, antioxidant (E300), acidity regulator (E509)

Shelf life

Minimum storage temperature 2 ˚C
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C

Sensory features

Colour oranje/bruin met granulaat
Fragrance producttypisch
Taste producttypisch

Sizes and weights

Net weight (g) 2500
Gross weight (g) 2500
Diameter (mm) 201
Height (mm) 138

Nutritional values

Energy 526.514 kJ (124.638 kcal)
Fat 2.1 g
Saturates 0.3 g
Mono-unsaturates 1.1 g
Polyunsaturates 0.7 g
Carbohydrate 25 g
Sugars 21 g
Fibre 1.1 g
Protein 0.9 g
Salt 1.9 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 0.12 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenbevattend Sojabonen
Allergeenbevattend Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Gluten
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Selderij