Productomschrijving
Marineer of ‘rub’ je vlees, vis en gevogelte ‘droog’ met deze veelzijdige Air Rub Mix van Dutch Spices en geef ze meteen een mooie oranjerode kleur.
Air Rub Mix van Dutch Spices
Dutch Spices Air Rub Mix is een mooie grove barbecuerub voor het ‘droog’ marineren van al je vlees, vis en gevogelte. De allergeenveilige droogmarinade bevat onder andere paprikapoeder, zwarte peper en cayennepeper, aangevuld met grof zeezout, gerookt zout en de groentesmaken paprika, ui en knoflook. Met deze barbecue- en rubmix geef je al je producten eenvoudig een lichte rooksmaak, een kruidige geur en een mooie rode kleur. Voeg eenvoudig wat olie toe om van deze marinademix in no-time een vloeibare rode marinade te maken.
Voor vleesdelen en grillworsten
Deze veelzijdige droge marinademix is de ideale keuze voor slagers, poeliers, vishandelaren en barbecuespecialisten die stukken vlees, kip en vis willen voorzien van een heerlijke smaak en een aantrekkelijke kleur. Gebruik de oranjerode barbecuerub voor het marineren of rubben van alle soorten vlees, vis en gevogelte: bestrooi er vleesdelen, hele kippetjes en kipdelen mee, smeer er de buitenkant van een vis of grillworst mee in en marineer er grillspek, speklapjes en zachtgegaard Zeeuws spek mee. Strooi de marinademelange eenvoudig droog over het product of wrijf er je vlees, vis of kip mee in (‘rubben’). Laat twaalf uur marineren en gaar het dan op de grill, in de oven of op de barbecue. De adviesdosering is 40 tot 50 gram per kilo product.
In kunststof emmer
Air Rub Mix van Dutch Spices wordt in poedervorm geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking is de kruidenmix 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar de kruidenmixen altijd droog en op kamertemperatuur in gesloten verpakking. Probeer ook de andere allergeenveilige smaakmakers van Dutch Spices.