Productomschrijving
Maak in een handomdraai de lekkerste barbecueworsten, Duitse braadworsten en chipolata’s met de heerlijk kruidige White BBQ Sausage Mix van Dutch Spices.
White BBQ Sausage Mix van Dutch Spices
Dutch Spices White BBQ Sausage Mix bevat alles om de heerlijkste bourgondische barbecueworsten te maken. Door de mooie tekening van tuinkruiden zijn je braadworsten een lust voor het oog. De unieke samenstelling van kruiden en specerijen, waaronder witte peper, foelie, peterselie en nootmuskaat, aangevuld met uipoeder, geeft je worsten een hartig-warme, fijngekruide smaak en een verleidelijke geur. De allergeenveilige kruidenmix is een echte topper onder de barbecueworstmixen waarvan de samenstelling, prijs, kwaliteit, geur en smaak helemaal kloppen.
Voor bourgondische barbecueworstjes en meer
Deze complete kruidenmelange van topkwaliteit is geschikt voor het maken van de heerlijkste bourgondische barbecueworstjes, Duitse braadworsten en chipolataworstjes. Meng voor de perfecte bourgondische barbecueworst deze witte worstmix met een cutter of menger door je vleessamenstelling. De adviesdosering is 66 gram per kilo worstdeeg; verder wat vocht toevoegen en (colorozo)zout naar smaak. Laat de worsten 40 tot 50 minuten garen/wellen in heet water of bouillon (80°C).
In kunststof emmer
White BBQ Sausage Mix van Dutch Spices wordt als poeder met tuinkruiden geleverd in een kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking is dit product 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar de kruidenmixen altijd droog en op kamertemperatuur in gesloten verpakking. Probeer ook de andere allergeenveilige smaakmakers van Dutch Spices.