Productomschrijving
Geef je hamburgers, verse worsten en gekruid gehakt eenvoudig die ouderwets lekkere basissmaak met de Steak Du Boeuf Mix van Dutch Spices.
Steak Du Boeuf Mix van Dutch Spices
Dutch Spices Steak Du Boeuf Mix is een heerlijke basiskruidenmix waarmee je je hamburgers, verse worsten en gekruid gehakt in een handomdraai een ouderwetse smaak geeft. Naast zout bevat de allergeenveilige basiskruidenmix geurige witte peper, nootmuskaat en foelie. Samen zorgen de kruiden voor de hartige, warme smaak en geur die perfect past bij basisproducten zoals sappige hamburgers, verse worsten en gebraden gehaktballen.
Voor de perfecte basissmaak
Steak-du-boeuf-mix is de perfecte kruidenmix voor het op smaak brengen van je gekruide gehaktproducten en verse worsten. De lichtbruine mix is ook ideaal voor het bereiden van oma’s bal gehakt en voor gehaktvullingen in worstenbroodjes en saucijzenbroodjes. Bereiden gaat supersnel: verdeel de mix eenvoudig over het gehakt, meng dit door elkaar en verwerk het tot hamburgers, gehaktballen of worsten. De adviesdosering is 15 tot 20 gram per kilo gehakt. Voeg eventueel 18,5 gram Dutch Spices Meat Binder toe om je producten extra stevigheid te geven. Deze basiskruidenmix uit grootmoeders tijd is onmisbaar voor slagers en horecaslagers.
In kunststof emmer
Steak Du Boeuf Mix van Dutch Spices wordt in poedervorm geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking is de kruidenmix 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar de kruidenmixen altijd droog en op kamertemperatuur in gesloten verpakking. Probeer ook de andere allergeenveilige smaakmakers van Dutch Spices.