Geef je shoarmavlees en andere gekruide roerbakvleesgerechten extra glans met deze oranjerode Grillolie Galanga van Epos.
Grillolie Galanga van Epos
Epos Grillolie Galanga is een glanzende, gekleurde olie voor shoarmavlees en andere gekruide roerbakgerechten. De kruidenmarinade bestaat uit olie en paprikaconcentraat en geeft vlees en vis extra glans, zowel voor als na het grillen. Ook braadt de galanga-grillolie voortreffelijk! Galanga betekent ‘kruidig’; de oliemarinade ruikt dan ook heerlijk naar kruiden én naar paprika. Toch geeft de grillolie geen smaak af: alleen een mooie, licht oranjerode glans. Grillolie Galanga is daarom uitstekend te combineren met kruidenmixen en al gekruide producten, ook omdat er geen zout aan is toegevoegd.
Kruidig glanslaagje
Wil je af van de doffe uitstraling die bijvoorbeeld shoarmavlees kan hebben, en ga je voor glans? Met Epos-grillolie Galanga geef je vlees, vis of gevogelte dat op de grill of barbecue gaat een heerlijk kruidig glanslaagje. Even door deze kruidenolie halen of inkwasten (50 gram marinade per kilo product, net hoeveel glans je wilt), en klaar! Daarna is het alleen nog een kwestie van grillen, barbecueën, braden, bakken of wokken. Je kunt ook gemakkelijk zelf marinades met de grillolie maken door kruidenmixen naar eigen smaak toe te voegen.
In jerrycan of flacon
De vloeibare grillolie Galanga wordt geleverd in een handige jerrycan of flacon. De kruidenolie is zo gemakkelijk schenk- en doseerbaar. In gesloten verpakking is de kruidenmarinade 6 maanden houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Bewaar de marinade gekoeld en droog. Voor gebruik altijd even schudden. Meer inspiratie nodig? Bekijk
onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken Epos-marinades.