Geef je zoete en hartige creaties een oosters tintje met Kardemom van Epos.
Kardemom van Epos
Epos Kardemom bestaat uit de fijngemalen zaadjes van de kardemomplant. Deze plant komt oorspronkelijk uit India en is familie van de gemberplant. De specerij in poedervorm wordt veel gebruikt in de Aziatische keuken, in zowel zoete als hartige gerechten. Kardemom heeft een unieke warme, citrusachtige smaak en ruikt zoet en scherp tegelijk.
Voor hartige en zoete gerechten
Gebruik Kardemom in je zoete lekkernijen, zoals koek, speculaas, desserts en taarten. Geef je oosterse curry’s, vleesgerechten en rijstgerechten een authentieke Aziatische smaak met deze geurige zaadjes. En natuurlijk is kardemom een onmisbaar ingrediënt in de authentieke Indiase specerijenmix garam masala.
In kunststof emmer
Kardemom van Epos wordt geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking is dit product 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar kardemom altijd koel en droog. Laat je inspireren door
onze recepten en probeer ook de andere heerlijke kruiden en specerijen van Epos.